WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 11 de novembre del 2009

VOLS SER TABALER?


Des de la colla de Tabalers de diables de l'Esbart Teatral hem decidit organitzar un curs de tabals per gent que vulgui formar part de la colla.L'inici d'aquest curs serà divendres 13 de novembre a les 19:00 per tal de veure'ns les cares, xerrar una mica sobre el tema i fer una introducció al tabal.

Només cal tenir més de 15 anys, ganes de passar-s'ho bé i aprendre a fer soroll!Feu córrer la veu, gràcies!!

TALLER DE CUINA A L’ESPAI JOVE


Tots els dimarts de l’any, podeu gaudir del tallers de cuina a l’Espai Jove.
Si ets un jove entre 12 i 29 anys hi vols participar en aquests tallers, tant sols has d’apropar-te i nosaltres et facilitem els ingredients.
Aquest mes com es celebra el Novembre Gustós, hem programat diferents tallers: dimarts 10 de novembre - crepes salats, dimarts 17 de novembre – crepes dolços i dimarts 24 de novembre – canapès.

+ info a: elpunt@castellarvalles.cat, facebook /espai jove castellar

CURS D’INTRODUCIÓ A LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL


Aquest és un curs organitzat per la Creu Roja on pretén acostar-nos als conceptes més bàsics del món de la cooperació de la mà d’experts i cooperants que ens facilitaran la clau de termes com la globalització, les desigualtats, les relacions nord-sud,...
Del 3 de novembre al 1 de desembre de 2009, tots els dimarts i dijous podeu assistir a les sessions a la Biblioteca del Districte 6 (Rambla Francesc Macià, 191) de Terrassa.

+ info a: www.creuroja.com

FOTOPRES’09


Més d'un centenar de fotografies conformen la mostra dels tres guardonats i els sis becats en la darrera edició FotoPres, un certamen creat l'any 1982 per tal de reconèixer la tasca dels fotoperiodistes.Des del 30/10 i fins al 21/02 podeu gaudir de manera gratuïta d’aquesta exposició bianual al CaixaForum de Barcelona.En aquesta edició, la violència en els països en conflicte és el nexe de tots els treballs

+ info a: http://www.obrasocial.lacaixa.es/