WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 23 de juny del 2011

ACTIVITATS JULIOL JOVE 2011 - ESPAI JOVE




NITS D’ESTIU DE CASTELLAR


Enguany, concerts, sardanes, projeccions de cinema i diverses revetlles tindran lloc a diferents espais del municipi entre el 19 de juny i el 28 de juliol. Les Nits d’Estiu s’obriran el 23 de juny, revetlla de Sant Joan, amb l’arribada de la Flama del Canigó a Castellar del Vallès. El 25 de juny el Grup de Diables ha organitzat un correfoc. Entre diferents propostes, destacar el cicle de Concerts als Jardins del palau Tolrà, amb un total de cinc muntatges musicals (La iaia, Moments, Sant Andreu Jazz Band, Suicide Brothers i Pol Cruells).

+ info a: www.castellarvalles.cat

"PREMIS IRENE: LA PAU COMENÇA A CASA"


El Ministeri d’Educació convoca els ‘Premis Irene: la pau comença a casa’, adreçats a col•laborar amb projectes que, des del sistema educatiu, ajudin a posar fi a la violència de gènere fomentant la igualtat entre homes i dones. Es premiaran les experiències que ajudin a prevenir conductes violentes i promoguin la cultura de pau. Hi ha dos modalitats, una adreçada a l’alumnat i altra al professorat. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el 20 de setembre de 2011.

ESCULTOR, VOLS EXPOSAR LA TEVA OBRA A ALEMANYA?


Gràcies a la convocatòria Bienal 100 Kubik 2011, els joves escultors tenen la oportunitat d'exposar la seva obra a Alemanya. Els requisits són ser espanyol i haver cursat estudis a Espanya en belles arts o altres ensenyaments artístics. Podeu presentar les vostres propostes i treballs fins el proper 30 de juny de 2011, enviant-les al correu electrònic office@100kubik.de.

+ info a: http://www.100kubik.de/home.html?&L=3

Els Catarres