WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 28 d’octubre del 2010

HALLOWEEN 2010

ANGOIXA, POR, FRED, HORROR ...
Estàs preparat/da?
Recull la teva entrada a l’Espai Jove tant sols si ets prou valent/a com per passar pel Túnel de Terror.
Qui no vingui no sap el que es perd.
Places limitades!!!.
+ info a: espaijove@castellarvalles.cat

XVI EDICIÓ DEL SALÓ DEL MANGA

Arriba a La Farga de L’Hospitalet el Saló més gran de tot l’estat Espanyol a l’anime. Si t’agrada la cultura japonesa o si ets un adicte al Manga, no t’ho pots perdre; centerars d’expositors i otakus t’esperen del 29 d’octubre a l’1 de novembre. Més d’una seixantenta de stands, exposicions, macro espai per videojocs i projeccions, són, entre d’altres, els reclams que una any més faran que milers de seguidors s’apropin al Saló. A més personatges com Hadeshi Hino, Izumi Matzumoto, Kayono, Takashi Shimizu o Yuuki, també hi seran presents. T’ho penses perdre?..

+ info a: http://manga-xvi.ficomic.com

13è CONCURS DE MÚSICA "ACÚSTICA"

Un any més, el Concurs de música "Acústica" de l'Espai Jove Centre Garcilaso obre les portes, al llarg de quatre dies, al bo i millor de la música d'aquí i d'allà en el format més autèntic: l'acústic.
Els únics requisits exigits són que la posada en escena prioritzi l'aproximació al públic a partir del format acústic i que els temes presentats siguin de creació pròpia (no s'admetran versions).
Les persones interessades en participar han de lliurar abans del 5 de novembre en un sobre tancat i retolat amb la referència “Acústica 2010”, la butlleta degudament complimentada i un CD amb un mínim de dues cançons a l'Espai Jove Centre Garcilaso (c/ Juan de Garay, 116-118).

+ info a: www.myspace.com/concursacustica