WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimarts, 14 de febrer del 2012

Cicle de música Veus

• LALI, CESAR I JONY (pop & rock)
Dijous 23 de febrer, a les 20:30 h
Trio de versatilitat i intimisme que no es limita a recrear versions de Michael Jackson o Janis Joplin, si no que profunditza en els climes i converteixen els seus concerts en una cerimònia sensitiva. La interacció amb el seu públic eleva les seves interpretacions al rang d'irrepetibles.

• THE SURFIN BURRITOS (rock)
Dijous 1 de març, a les 20:30 h
Quatre veus en zel amb la missió de portar al deliri a l'espectador. Es recomana no oferir-ne cap resistència i deslligar-se'n completament. Un viatge als anys 50 i 60 que porta temes d'Elvis Presley, The Beach Boys, Eddie Cochran, The Ronettes, The Contours, The Kinks, Dick Dale, Chuck Berry, The Sonics, The Shadows... i que en la seva volta, no passen per alt temes d'altres èpoques més properes de grups com The Clash, The Ramones o Siniestro Total.

www.bcn.cat/villaflorida

Trobades HOP

Barcelona és la capital del breakdance a nivell nacional i és un punt de trobada natural dels millors ballarins del món (bboys).
Amb aquesta motivació van nèixer les trobades HOP: una plataforma d'intercanvi, un laboratori de creació i a la vegada un espectacle carregat dels ritmes acrobàtics del breakdance i el hip hop, organitzat per l'associació cultural El Generador, amb el suport de l'Ateneu de Nou Barris, l'Espai Jove La Fontana, el Centre Cívic Barceloneta i l'associació Total Session de Grenoble.

• 24/02, a les 19.30 h - Centre Cívic Barceloneta
CANAL MONO presenta HOPING VIDEO: projecció de vídeos de Masta-Mighty Experience, Rudy Alvarado, Clase de Imagelnaction, Derek Pedrós, Pico, Viopsique i Lexy Miñarrock.

www.elgenerador.org

Banc del Temps Cal Gorina

El Banc del Temps: una eina alternativa cap a la solidaritat, la integració i
el creixement personal i col·lectiu
El Banc del Temps està ubicat a Cal Gorina (C/centre, 8).

Què és un banc del temps?
És una iniciativa veïnal d’intercanvi entre persones, que sorgeix de la voluntat de recuperar els valors comunitaris que s’han vist relegats a un segon pla davant de l’individualisme fomentat pel sistema capitalista. El capitalisme agressiu d’aquests anys, encapçalat per bancs, multinacionals i alguns i polítics, i per estaments socials de les altes esferes que formen part del cercle corrupte d’enriquiment i ànsies de poder, ens ha portat a una situació crítica.
El Banc de Temps té també un component lúdic i social que pot atreure
nens, joves i tot tipus de persones amb ganes de compartir petits serveis,
coneixements i temps amb els altres.

Enllaç:
Banc de Temps