WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 9 de juny del 2011

FOTOESPAI- CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE

TORNEIG DE PAINTBALL - 18 i 19 DE JUNY – ZONA SKATE PARC

El dissabte 18 i diumenge 19 de juny, a la zona del Skate Parc de les 10 del matí i fins a la tarda vespre podràs gaudir d’un Paintball d’infart.
El participants teniu aproximadament un quart d’hora i 100 boles de pintura per evidenciar als vostres enemics i demostrar qui és el millor. Gràcies a l’ajuda d’obstacles inflables i enmig d’un terreny de joc de 600m2 delimitat per reixes de 4 metres d’alçada, hauràs de demostrar les teves habilitats.
+ info a: www.xtremmegravity.com


INSCRIPCIONS A L’ESCOLA D’ADULTS – CURS 2011-2012

L’Escola Municipal d’Adults obrirà dimarts, dia 14 de juny, els període d’inscripcions. Totes les persones interessades a cursar algun dels estudis que s’ofereixen s’hauran d’adreçar a l’escola, situada al carrer dels Pedrissos,9, fins el 23 de juny. Del 14 al 22 juny, l’horari d’atenció serà de 9:30 a 12:30h. i de 19 a 22 hores, mentre que el 23 de juny només serà oberta en horari de matí.
L’oferta per al curs 2011-2012 inclou diferents àmbits que passen per la formació bàsica, la formació per al món laboral i la formació per al lleure i la cultural.
+ info a: www.castellarvalles.cat

NITS D’ESTIU DE CASTELLAR


Enguany, concerts, sardanes, projeccions de cinema i diverses revetlles tindran lloc a diferents espais del municipi entre el 19 de juny i el 28 de juliol. Les Nits d’Estiu s’obriran el 23 de juny, revetlla de Sant Joan, amb l’arribada de la Flama del Canigó a Castellar del Vallès. El 25 de juny el Grup de Diables ha organitzat un correfoc. Entre diferents propostes, destacar el cicle de Concerts als Jardins del palau Tolrà, amb un total de cinc muntatges musicals (La iaia, Moments, Sant Andreu Jazz Band, Suicide Brothers i Pol Cruells).

 

GUIA D’ACTIVITATS D’ESTIU DE CATALUNYA - 2011

Ja es poden començar a consultar les activitats d’estiu per a infants i joves de Catalunya que organitzen les associacions juvenils d’educació en el lleure durant els mesos d’estiu. El tipus d’activitats que s’organitzen són: colònies, casals d’estiu, campaments, rutes i camps de treball.

+ info a: www6.gencat.cat/joventut/scripts/guiaActivitats/consulta.asp