WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 10 de març del 2010

OBERTES LES INSCRIPCIONS DE LES PROVES D'ACCÉS

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya obre del 8 al 22 de març les inscripcions a les proves d'accés a estudis de formació professional, arts plàstiques i disseny, esports i a ensenyaments artístics superiors.

Les proves s'adrecen a aquelles persones que volen cursar aquests estudis, però no tenen la titulació necessària per accedir-hi directament.

+info: www.gencat.cat/temes/cat/educacio.htm

CONNECTA'T AL FÒRUM VIRTUAL ENTR@LUMNES

De l'1 al 19 de març, es posa en marxa el Fòrum virtual entr@lumnes, un espai on les persones interessades en estudiar una carrera universitària, un cicle formatiu de grau mitjà o superior, batxillerat o un Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) poden resoldre els seus dubtes acadèmics.

La peculiaritat d'aquest fòrum és que els encarregats de respondre a les preguntes dels i les internautes són un centenar d'estudiants voluntaris que actualment cursen aquests ensenyaments post-obligatoris.

D'aquesta manera, els i les joves que es connectin al fòrum a través del web www.bcn.cat/informat poden parlar sense embuts amb estudiants que els facilitaran informació “de primera mà”.!!!

LA CURSA DE BOMBERS OBRE INSCRIPCIONS

La Cursa dels Bombers, la gran prova atlètica de la primavera, inicia el període d'inscripcions, que es tancarà el proper 12 d'abril o en arribar al màxim d'inscrits establert al reglament, i fixat en 18.000 persones.
La Cursa dels Bombers sortirà de l'avinguda del Marquès de l'Argentera, al costat del parc de la Ciutadella, el diumenge 18 d'abril, i es farà un recorregut de 10 quilòmetres pels principals carrers de la ciutat.

+info: http://www.cursabombers.com/