WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 26 d’octubre del 2011

ROCANZOMBIE WALK


New virus in Castellar del Vallès (Nou virus en Castellar del Vallès). 
La comunitat Rocazombie us convida a participar en la rua que es farà el proper dimarts 1 de novembre a Castellar del Vallès. Els interessats podran gaudir per 4€ de sopar i per 6€ maquillatge zombie més sopar. La rua començarà a les 20h a la Plaça Era d’en Petasques i finalitzarà a la Sala Blava amb un a festa Rocazombie’s.

  1 DE NOVEMBRE a les 20h

INSIDE JOB



Documental no només sobre les causes, sinó també sobre els responsables de la crisi econòmica mundial de 2008, que signíficà la ruïna de milions de persones que van perdre les seves llars i ocupacions, i, a més, va posar en perill l'estabilitat econòmica dels països desenvolupats. A través d'una extensa investigació i d'entrevistes a financers, polítics i periodistes, es mostra l'auge d'empresaris sense escrúpols i la degradació de la política i l'educació.

 04/11/2011 –  SALA D’ACTES D’EL MIRADOR

+ info a: www.clubcinemacastellar.com

WOLFEST 2011

A conseqüència de la gran acollida de la primera edició del WOLFEST, el festival creat per i pels músics, i la seva consolidació com l’espectacle nacional més potent per grups novells, comencen amb la selecció de grups per a la segona edició.
Ofereixen una nit única, sense fases prèvies i amb un jurat professional, imparcial e independent triarà al grup guanyador, premiant-lo amn 1000€, així com el “GRUP MYSPACE” i altres premis.