WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 30 de novembre del 2011

Macedònia

Macedònia ja té Nou Videoclip. Es tracta del vídeo de la cançó "Coses de Nens" d'Els Amics de les Arts, versionada per Macedònia al seu nou àlbum "Els nens del Altres" (Discmedi 2011).



Nou rècord històric de participants al Cros Vila de Castellar

Nou rècord històric de participants al Cros Vila de Castellar
La xifra de 894 corredors a la prova organitzada pel Club Atlètic Castellar supera en prop d'un centenar la de l'any passat
Èxit total de participació al 34è Cros Vila de Castellar - Memorial Pere Hernández, que s’ha fet aquest diumenge al matí. La xifra de 894 participants suposa un nou rècord històric per al Club Atlètic Castellar, entitat organitzadora de la prova. Aquest any la Federació Catalana ha qualificat el cros castellarenc com a puntuable per la selecció catalana: és un dels sis que compten perquè es faci la llista de corredors que representaran Catalunya, i això ha fet augmentar la participació i el nivell.

Mes+

El Grand Slam d'Ivan Segarra

El castellarenc Ivan Segarra suma la V Duatló de Castellar a la seva llista de victòries d’aquest 2011, on també figuren la Cronoescalada al Puig de la Creu i la Marxa d’Or de Sant Llorenç
A les Sis Nacions de rugbi, un títol simbòlic però molt prestigiós és el Grand Slam: l’obté l’equip de les illes britàniques que aconsegueix guanyar els tres rivals de les illes. A Castellar del Vallès en els darrers anys ha proliferat el ciclisme a la zona i paral·lelament també han aparegut proves com la Duatló Vila de Castellar i el Cronoescalada al Puig de la Creu. A la zona també s’hi ha fet per aquestes dates la Marxa d’Or de Sant Llorenç. Les tres proves, que se celebren en poc més d’un mes, les ha guanyat la mateixa persona: el castellarenc Ivan Segarra. Grand Slam.

El ciclista del Club Basolí de Granollers va imposar-se aquest diumenge a la cinquena edició de la Duatló Vila de Castellar amb un temps de 2 hores 26 minuts i 35 segons -rècord de la prova-, distanciant el segon classificat, Rubén León, en gairebé tres minuts, i al tercer, Miki Marzo, en sis minuts i mig. La prova, de 44’5 quilòmetres en total, consistia en 18 quilòmetres inicials en bicicleta fins a Sant Sebastià de Montmajor, on feien el canvi per anar i tornar corrents fins el Pic del Vent. Segarra i León van arribar igualats al segon canvi, però en la tornada en BTT a Castellar el ciclista local va ser més ràpid. “He intentat fer el canvi ràpid i per als últims 18 quilòmetres jo anava bé de cames i he deixat el segon classificat enrere abans d’arribar a Tres Pins”, comenta Segarra. El castellarenc, especialista sobre les dues rodes, havia preparat el tram a peu durant les setmanes prèvies. “Hem pogut entrenar-nos amb un company perquè la transició de bicicleta a córrer és molt dura. M’ha anat bé i m’he trobat còmode corrents”, explica.

Amb la victòria de diumenge, Ivan Segarra s’ha imposat a les tres proves de BTT que es disputen durant aquestes dates a la zona. El castellarenc va guanyar el 16 d’octubre la Marxa d’Or de Sant Llorenç i el 30 del mateix mes va imposar-se a la Cronoescalada al Puig de la Creu.

Segarra competeix durant la temporada al Campionat Provincial de Barcelona, la Copa Catalana Internacional i la Copa Gironina BMW, a més de participar en proves de BTT com la Selènika o la Marató dels Monegros.

Cristina Picazo va guanyar la Duatló femenina amb un temps de 3h 25’23’’, amb una distància de quatre minuts sobre la segona classificada, Alícia Montoro. Montse Mollet va completar el podi mentre que la millor classificada de Castellar va ser Irene Martínez, del Bike Tolrà. 
Font: l'Actual

Banca Ètica

En què consisteixen els principis de la banca ètica? Com podem comprovar la "transparència" de les inversions i moviments financers? Quines entitats de banca ètica existeixen actualment a Catalunya? Què pot aportar la banca ètica a l'economia local? Ajudarà a la gent a superar la crisi econòmica i financera actual?


Dijous 1 de desembre a les 19 h, el Punt d'Informació Juvenil Garcilaso - Sant Andreu acull la xerrada Què és la banca ètica? amb la voluntat de resoldre qualsevol dubte sobre aquest tipus d'entitats financeres.

Xavi Teis, representant de Finançament Ètic i Solidari (FETS), explicarà en quins criteris es basa la banca ètica per combinar la rendibilitat financera i econòmica amb l'assoliment d'objectius socials i ambientals.

Posteriorment, s'obrirà un debat organitzat per l'entitat de joves hARTist@s que pretén esdevenir un fòrum d'opinió i exposició de temes actuals, responent les 6 grans preguntes (què, qui, com, quan, perquè, on?) en temes com per exemple, la banca ètica, el sistema electoral, els mercats financers, l'educació, l'observació, etc.

L'activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia al PIJ Garcilaso - Sant Andreu (c. Garcilaso, 103. Tel. 932 562 959. A/e: pijgarcilaso@bcn.cat).

Concert a càrrec de Macedònia

Macedònia presenta Els nens dels altres

En aquest CD el grup versiona cançons d'altres grups en les quals els protagonistes són els nens; els nens dels altres. Des de Que feliç era, mare d'en Lluís Llach, passant per Els Pets, Lax'n'Busto, fins a I'm a boy de The Who, la banda toca com mai havia tocat aprofitant les melodies d'altres artistes. Una proposta original en què el grup agafa profunditat i es desmarca una mica de l'estil habitual. Un treball que va acompanyat d'un DVD amb el qual les cinc noies actuals repassen el seu pas per Macedònia ara que s'acosta un nou relleu.

Veus:
Aida
- pinya
Berta - llimona
Laia - mandarina
Èlia - maduixa
Clàudia - kiwi

Músics:

Jaume - maracuià
Pep - cacao
Dani - poma
Ferran - mango
Guillem - plàtan
Diumenge, 11 de desembre 
Horari | 12.00
Preu | Entrada general: 10 euros. Menors de 25 anys, majors de 65 anys, parelles lingüístiques i socis ETC: 7,5 euros
Destinataris | Infància, Públic general
Organitza | Ajuntament

"The fighter"

El Club Cinema Castellar, presenta una nova película: The fighter.
Any: 2010
Durada: 115 min.
País: Estats Units
Director: David O. Russell
Gènere: drama. Basada en fets reals
Repartiment: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo, Robert Wahlberg, Jack McGee, Dendrie Taylor, Jenna Lamia, Bianca Hunter, Sue Costello, Salvatore Santone, Erica McDermott, Sean Patrick Doherty
Premis: 2 Oscar 2010 i 2 Globus d'Or 2010, al millor actor secundari (Bale) i a la millor actriu secundària (Leo)
Versió original subtitulada al català

Sinopsi: Massachussetts, anys 80. Dicky Eklund (Bale), un boxejador conflictiu però amb talent, intenta redimir-se entrenant el seu germà menor. En els seus bons temps havia estat l'orgull de la ciutat de Lowell, a Massachussetts, per haver tombat una vegada el campió del món Sugar Ray Leonard; però després van arribar temps difícils en què es va enfonsar en una perillosa mescla de drogues i delinqüència. Mentrestant, el seu germà Micky Ward (Mark Wahlberg) s'ha convertit en una promesa de la boxa, i les regnes de la seva carrera les porta la seva mare (Melissa Leo). Tot i això, malgrat el seu potent cop d'esquerres, sempre acaba derrotat. Després del combat que mai s'hauria d'haver celebrat, Micky decideix seguir el consell de la seva xicota Charlene (Amy Adams) i allunyar-se de la seva família.
Divendres, 2 de desembre
Horari | 21.00
Preu | 3 euros (entrada general), 2 euros (socis Club Cinema Castellar Vallès i socis Aula d'Extensió Universitària)
Destinataris | Públic general
Organitza | Club Cinema Castellar Vallès
Auditori Miquel Pont
Pl del Mercat s/n