WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 30 de novembre del 2011

Banca Ètica

En què consisteixen els principis de la banca ètica? Com podem comprovar la "transparència" de les inversions i moviments financers? Quines entitats de banca ètica existeixen actualment a Catalunya? Què pot aportar la banca ètica a l'economia local? Ajudarà a la gent a superar la crisi econòmica i financera actual?


Dijous 1 de desembre a les 19 h, el Punt d'Informació Juvenil Garcilaso - Sant Andreu acull la xerrada Què és la banca ètica? amb la voluntat de resoldre qualsevol dubte sobre aquest tipus d'entitats financeres.

Xavi Teis, representant de Finançament Ètic i Solidari (FETS), explicarà en quins criteris es basa la banca ètica per combinar la rendibilitat financera i econòmica amb l'assoliment d'objectius socials i ambientals.

Posteriorment, s'obrirà un debat organitzat per l'entitat de joves hARTist@s que pretén esdevenir un fòrum d'opinió i exposició de temes actuals, responent les 6 grans preguntes (què, qui, com, quan, perquè, on?) en temes com per exemple, la banca ètica, el sistema electoral, els mercats financers, l'educació, l'observació, etc.

L'activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia al PIJ Garcilaso - Sant Andreu (c. Garcilaso, 103. Tel. 932 562 959. A/e: pijgarcilaso@bcn.cat).