WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 30 de novembre del 2011

El Grand Slam d'Ivan Segarra

El castellarenc Ivan Segarra suma la V Duatló de Castellar a la seva llista de victòries d’aquest 2011, on també figuren la Cronoescalada al Puig de la Creu i la Marxa d’Or de Sant Llorenç
A les Sis Nacions de rugbi, un títol simbòlic però molt prestigiós és el Grand Slam: l’obté l’equip de les illes britàniques que aconsegueix guanyar els tres rivals de les illes. A Castellar del Vallès en els darrers anys ha proliferat el ciclisme a la zona i paral·lelament també han aparegut proves com la Duatló Vila de Castellar i el Cronoescalada al Puig de la Creu. A la zona també s’hi ha fet per aquestes dates la Marxa d’Or de Sant Llorenç. Les tres proves, que se celebren en poc més d’un mes, les ha guanyat la mateixa persona: el castellarenc Ivan Segarra. Grand Slam.

El ciclista del Club Basolí de Granollers va imposar-se aquest diumenge a la cinquena edició de la Duatló Vila de Castellar amb un temps de 2 hores 26 minuts i 35 segons -rècord de la prova-, distanciant el segon classificat, Rubén León, en gairebé tres minuts, i al tercer, Miki Marzo, en sis minuts i mig. La prova, de 44’5 quilòmetres en total, consistia en 18 quilòmetres inicials en bicicleta fins a Sant Sebastià de Montmajor, on feien el canvi per anar i tornar corrents fins el Pic del Vent. Segarra i León van arribar igualats al segon canvi, però en la tornada en BTT a Castellar el ciclista local va ser més ràpid. “He intentat fer el canvi ràpid i per als últims 18 quilòmetres jo anava bé de cames i he deixat el segon classificat enrere abans d’arribar a Tres Pins”, comenta Segarra. El castellarenc, especialista sobre les dues rodes, havia preparat el tram a peu durant les setmanes prèvies. “Hem pogut entrenar-nos amb un company perquè la transició de bicicleta a córrer és molt dura. M’ha anat bé i m’he trobat còmode corrents”, explica.

Amb la victòria de diumenge, Ivan Segarra s’ha imposat a les tres proves de BTT que es disputen durant aquestes dates a la zona. El castellarenc va guanyar el 16 d’octubre la Marxa d’Or de Sant Llorenç i el 30 del mateix mes va imposar-se a la Cronoescalada al Puig de la Creu.

Segarra competeix durant la temporada al Campionat Provincial de Barcelona, la Copa Catalana Internacional i la Copa Gironina BMW, a més de participar en proves de BTT com la Selènika o la Marató dels Monegros.

Cristina Picazo va guanyar la Duatló femenina amb un temps de 3h 25’23’’, amb una distància de quatre minuts sobre la segona classificada, Alícia Montoro. Montse Mollet va completar el podi mentre que la millor classificada de Castellar va ser Irene Martínez, del Bike Tolrà. 
Font: l'Actual