WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 3 de desembre del 2009

CICLE DOCUMENTALS



L'espai Jove ofereix aquest documental que relata un cas verídic. Un parell d'alpinistes inicien la seva aventura plens d'il·lusió, però un imprevist els situa entre la vida i la mort.


Història real de Joe Simpson, alpinista que va escriure el llibre que relata la història de la expedició que va realitzar junt amb Simon Yates, en la seva desastrosa escalada del Siula Grande, muntanya de 6.344 m als Andes Peruans a l'any 1985.

Divendres 4 de desembre a les 20h, Espai Jove.

SONACAST (CONCERT A L’ESPAI JOVE)


El proper dissabte 12 de desembre a les 22h. a l’Espai Jove podrem gaudir del concert en directe dels grups Catarsis i Standby.
L’entrada serà gratuïta i haurà servei de bar.
Esteu tots convidats. Qui no vingui és perquè no vol.

CURS DE MONITOR DE LLEURE


Aquest proper gener comença una nova edició del Curs de Monitors en el Lleure.
Tots aquells que tingueu interès en realitzar aquesta formació podeu passar per El Punt i us facilitarem tota la informació. En breu obrirem les places d’inscripció.


+ info a: http://www.elpunt@hotmail.com/

MITJA MARATO DE BARCELONA


L'ASICS Mitja Marató de Barcelona obre inscripcions
La cursa de 21,097 quilòmetres més emblemàtica de Barcelona torna un any més amb el seu recorregut cèntric, agradable, i accessible per a una gran quantitat d'aficionats a l'atletisme, sigui com a experts corredors de fons o com a adeptes a les curses populars que cada any decideixen fer el gran salt a les curses de fons.La nova edició de l'ASICS Mitja Marató tindrà lloc el proper 14 de febrer, a partir de les nou del matí.
+ info a: www.bcn.cat/mitjamarato/ca/