WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 1 de març del 2010

I TORNEIG DE TENNIS TAULA JOVE

El proper dimecres 17 de març, l’entitat Amics del Tennis Taula Castellar, l’extraescolar de Tennis Taula de l’IES Puig de la Creu i l’Espai Jove organitzarem el I Torneig de Tennis Taula Jove, adreçat a tots els joves amb edats compreses entre els 12 i 25 anys.

Els participants es dividiran en tres categories tenint en compte les diferents edats (12-14, 15-18 i 19-25) i els respectius finalistes de cada categoria seran obsequiats a fi d’agrair el seu esforç.

Aquesta és una nova iniciativa esportiva inclosa dins del programa de promoció de l’esport entre els joves de Castellar, junt a la programació setmanal de l’Espai Esportiu (dimecres i dijous) i els Torneig de Futbol Sala femení, que es dinamitzen des de l’Espai Jove per potenciar els valors educatius i saludables mitjançant l’esport.

Agrair a tots els joves, entitats, monitors i tècnics que amb la seva col•laboració i coneixements fan possible aquesta programació.

Us hi esperem a tots, joves, mares, pares i familiars, el proper dimecres 17 de març a l’Espai Tolrà a les 17:00h.

Els joves que vulguin participar al Torneig de Tennis Taula s’hauran d’inscriure prèviament de l’1 al 12 de març a El Punt de l’Espai Jove ( c. Portugal, 2A) de les 17h a les 20:30h.

Inscripcions gratuïtes.

*Per participar tan sols cal portar la pala i es recomana venir amb roba i calçat adequat.

Programació Espai Jove

Dilluns 1 de març:

Recollida de fotos per l’exposició “La Dona de l’Espai”
Durant la primera setmana de març, del dia 1 al 5, l’Espai Jove s’estarà preparant per oferir l’exposició que s’inaugurarà el Dia de la dona (8 de març). Aquesta exposició, titulada “La dona de l’Espai” pretén fer un recull de fotografies de les nenes, noies i dones que al llarg de la seva vida han participat d’alguna manera en les activitats de l’Espai Jove.
L’exposició s’inaugurarà el dia 8 de març i estarà oberta fins el dia 12.

Si ets una "Dona de l'Espai" envia la teva foto a l'adreça de correu electrònic espaijove@castellarvalles.cat, de l’1 al 5 de març.
Participa-hi!

Dimecres 3 de març:


19h.Cinema. Persépolis. Relat de l'evolució de l'Iran vista pels ulls d'una nena, el film constitueix un testimoni de la quotidianitat del període que va viure el país durant la Revolució irariana entre els anys 1979-1980.