WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 1 de març del 2010

I TORNEIG DE TENNIS TAULA JOVE

El proper dimecres 17 de març, l’entitat Amics del Tennis Taula Castellar, l’extraescolar de Tennis Taula de l’IES Puig de la Creu i l’Espai Jove organitzarem el I Torneig de Tennis Taula Jove, adreçat a tots els joves amb edats compreses entre els 12 i 25 anys.

Els participants es dividiran en tres categories tenint en compte les diferents edats (12-14, 15-18 i 19-25) i els respectius finalistes de cada categoria seran obsequiats a fi d’agrair el seu esforç.

Aquesta és una nova iniciativa esportiva inclosa dins del programa de promoció de l’esport entre els joves de Castellar, junt a la programació setmanal de l’Espai Esportiu (dimecres i dijous) i els Torneig de Futbol Sala femení, que es dinamitzen des de l’Espai Jove per potenciar els valors educatius i saludables mitjançant l’esport.

Agrair a tots els joves, entitats, monitors i tècnics que amb la seva col•laboració i coneixements fan possible aquesta programació.

Us hi esperem a tots, joves, mares, pares i familiars, el proper dimecres 17 de març a l’Espai Tolrà a les 17:00h.

Els joves que vulguin participar al Torneig de Tennis Taula s’hauran d’inscriure prèviament de l’1 al 12 de març a El Punt de l’Espai Jove ( c. Portugal, 2A) de les 17h a les 20:30h.

Inscripcions gratuïtes.

*Per participar tan sols cal portar la pala i es recomana venir amb roba i calçat adequat.