WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 10 de desembre del 2009

ACTIVITATS A L'ESPAI JOVE- del 14 al 18 de desembre

-COMPETICIÓ bboys
L’Espai jove de Castellar del Vallès participa en l’organització d’una competició de breakdance amb tres espais joves més de Sabadell. Aquesta competició està adreçada als participants de les activitats de breakdance dels quatre espais joves. La primera fase es farà al centre cívic de Can Puiggener el dia 14 de desembre a les 18h.
Apropat al centre cívic de Can Puiggener i viuràs una competició de break i podràs escoltar rap en directe. Aquesta competició arribarà a l’espai jove de Castellar del Vallès a l’abril del 2010.

- TALLER CUINA “torrijas”
La cuina a l’espai jove és divertida i variada. Aquest dimarts podràs aprendre a fer “torrijas”.
El 15 de desembre a les 18h

-TUPPERSEX
Si tens més de 18 anys i ets una dona oberta podràs gaudir d’una reunió Tuppersex gratuïta el 17 de desembre a partir de les 19:30 a l’espai jove.

-TORNEIG MAGIC
L’espai jove està preparant un torneig de màgic pel dia 18 de desembre a les 17h . Informat a l’espai jove abans del dia 18 per poder participar.


ACTIVITATS TRIMESTRALS A L’ESPAI JOVE


Si vols començar l’any fent activitat, l’Espai Jove t’ofereix pel proper trimestre (Gener, Febrer i Març) els cursos de: Guitarra nivell II, Retoc Fotogràfic, Bollywood i Salsa-Merengue.
No et quedis sense plaça


+ info a: 937158006 (Espai Jove)