WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 24 d’octubre del 2011

TALLERS D’ORIENTACIÓ I RECERCA DE FEINA

Motivació laboral i autoconfiança, taller d’orientació professional, CV i carta de presentació, canals de recerca de feina, el procés de selecció i entrevista de feina, iniciació a la informàtica.
Aquest son alguns dels tallers que t’ofereix el Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Si el que vols és “aprendre a buscar feina” apropa’t a Cal Botafoc (C. Sant Llorenç, 7)
+ info a: www.castellarvalles.cat

El proper dissabte 29 d'octubre arrenca una nova edició del Saló del Manga, que compta amb tres recintes (amb l'entrada es pot accedir als tres espais), tots ells situats al centre de L'Hospitalet de Llobregat, i amb el servei gratuït de 'Mangabus' que els connecta. Entrada general: 6 € - Es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Manga. Entrada amb descompte: 4 € - Exclusivament pels titulars del Carnet Jove.
+ info a: www.ficomic.com

EN TIERRA DE NADIE - 28/10/2011 – SALA D’ACTES D’EL MIRADOR

Guerra de Bòsnia, 1993. Dos soldats de bàndols diferents, un bosnià i un serbi, es troben atrapats entre les línies enemigues, en terra de ningú. Un sergent dels cascos blaus de les Nacions Unides es disposa a ajudar-los, contravenint les ordres dels seus superiors. Els mitjans de comunicació no triguen a convertir l'assumpte en un xou mediàtic de caràcter internacional. Mentre la tensió bèl·lica creix i la premsa espera pacientment noves notícies, els dos soldats intentaran per tots els mitjans sortir amb vida de tal situació.

+ info a: www.clubcinemacastellar.com