WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 1 de juliol del 2010

MASSIVE COLLECTIVE FESTIVAL 2010 - 10 DE JULIOL

L'any passat va néixer un nou festival, fruit de la unió de col•lectius del vallés d'aquesta última dècada, amb la finalitat de promoure la música electrònica i agrupar aquella gent que durant els últims 10 anys s'han anat coneixent en raves i festivals. Aquest 2010 torna el Massive Collective Festival. El 10 de juliol, dissabte, a Castellar del Vallés celebrarem la segona edició del festival de música electrònica de col•lectius. Aquest any el festival creix amb la participació d'un major nombre de col•lectius, espectacles visuals, malabars, zona chill out, mercadillo. Amb un major nombre d'artistes, un espai major, una infraestructura mes solguda. El Massive torna en 2010 amb ganes d'oferir al públic el millor techno, drum'n bass, schranz, acid techno, hardtech, djs, live set, visuals.

+info: www.massivefestival.com

ESFÈRIC - divendres, dissabtes i diumenges del 2 al 11 de juliol

Després de dos anys de la primera edició, el grup torna a l’escenari amb una proposta de teatre experimental que duu el mateix nom però que presenta moltes diferències respecte la primera obra. No en va, l'escenari, l'argument i el concepte han canviat totalment.
L’espectacle torna a barrejar la dansa amb l'expressió corporal, els malabars i els efectes visuals per representar una història. A més, aquesta edició compta amb música en directe.
Faran possible aquest nou Esfèric un total de vuit actrius principals, a més de diversos col•laboradors com ara els joves de l’Esbartjo, alguns alumnes de l’Escola de música Torre Balada, dues ballarines professionals i un guitarrista, a banda de moltes altres persones que hi participen darrere de l’escenari.

+info: elpunt@castellarvalles.cat

CURSA D’ATLETISME DE LA MERCÉ

L'estiu tot just comença i les persones amants de l'esport, i més concretament de l'atletisme més popular, ja comencen a fer boca amb la proximitat de la traca final de l'estiu barceloní: la Festa Major de la ciutat i la seva emblemàtica cursa, la Cursa de la Mercè, que tindrà lloc el proper 19 de setembre.
Per aquest motiu, s'inicia el període d'inscripcions per a la prova esportiva més popular de la festa gran a través d'internet, on a la vegada, es pot trobar tota la informació necessària per fer la prova i les promocions que hi estan vinculades.

+info: www.bcn.cat/cursamerce/