WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 10 de juny del 2010

CONCURS CARTELL VILABARRAKES ‘10

La entitat Vilabarrakes ja està totalment dedicada a la organització de l’esperada Festa Major d’enguany. Arriba anunciant el concurs de cartell per triar la imatge que representi enguany a Vilabarrakes. Totes les persones majors de 16 anys podeu participar individual o col•lectivament. Podreu presentar fins a dos dissenys que responguin a les característiques demanades.

+info: www.catellarvalles.cat www.fotolog.com/vilabarrakes

FESTA FINAL DE L’ESPAI JOVE

El proper divendres 18 de juny esteu tots convidats a l’Espai Tolrà per gaudir de la festa final dels diferents monogràfics que ha ofertat l’Espai Jove al llarg d’aquest curs 2009-10. De les 18 h a les 21h, podreu gaudir de les exhibicions de aerodance, break dance, voleibol, guitarra espanyola, parkour i bollywood.
A les 22h., l’Espai Jove es transformarà en discoteca i podreu gaudir dels millors temes musicals de la mà del nostre Dj VICU.
No pots faltar
Us hi esperem!

+info: elpunt@castellarvalles.cat

PREPARA’T PER EMBASSAR-TE!

El festival Embassa’t, un dels moments àlgids de l’estiu jove i festiu al Vallès, escalfa motors per a la seva segona edició amb un munt de sorpreses.
Durant la primera setmana de juliol, Sabadell reviurà una de les millors nits de l'any amb art, dj’s i concerts de musica independent al petit paradís de la Bassa de Sant Oleguer, que torna a acollir l’Embassat 2010. Al festival, que tot i ser molt jove, ja és una referència al mapa dels festivals catalans podreu gaudir de les noves cares del panorama musical local, a més d'alguns dels noms més ferms de l'indie estatal.
+info: www.embassat.com

IDIOMES A L’ESTRANGER PER A JOVE I ADULTS

Si estàs pensant anar a l’estranger per estudiar qualsevol idioma, des de El Punt et podem facilitar informació de diferents empreses líders en el sector que ofereixen multitud d’ofertes per prendre la decisió.
En el cas de voler practicar idiomes, però sense sortir a un país estranger, també hi ha altres opcions per aquest estiu.
+info: elpunt@castellarvalles.cat

3R CONCURS "DIARI D'UN VIATGE DELIRANT"

S'obre el període de recepció d'obres de la tercera edició del Concurs "Diari d'un viatge delirant", emmarcat a la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona 2010.
Fins al 18 de juny, els i les joves d'entre 18 i 35 anys poden enviar les seves narracions en prosa explicant una anècdota ocorreguda durant un viatge real.
El lliurament d'obres i fotografies es farà a informaciojoves@casasagnier.net.