WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 29 de juny del 2011

NITS D’ESTIU DE CASTELLAR

Enguany, concerts, sardanes, projeccions de cinema i diverses revetlles tindran lloc a diferents espais del municipi entre el 19 de juny i el 28 de juliol. Aquesta setmana Les Nits d’Estiu ens ofereix com a actes a destacar:
Dissabte 2: Concert: La iaia. a les 21:30h als Jardins del Palau Tolrà.
Dimarts 5: Cinema: El discurso del Rey a les 21h. a l’Auditori Miquel Pont.
Dijous 7: Sardanes: Cobla Sant Jordi a les 21:30h. a la Plaça del Mercat.
Divendres 8:  Concert: Moments a les 21:30h. als Jardins del Palau Tolrà.

+ info a: www.castellarvalles.cat

PASSES PER A PREINSCRIURE'S A LA UNIVERSITAT


Del 7 de juny al 5 de juliol (ambdós inclosos) s'obre el procés de preinscripcions universitàries de la convocatòria de juny.
La preinscripció universitària és el tràmit administratiu que permet sol·licitar plaça per accedir al primer curs d'un estudi universitari a qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya (Universitat de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra, Politècnica de Catalunya, de Girona, de Lleida, Rovira Virgili) i a la Universitat de Vic.
Aquesta preinscripció és compatible amb altres sol·licituds a universitats privades (Ramon Llull o la Internacional de Catalunya), a universitats a distància (UNED o UOC) o d'altres comunitats autònomes o estrangeres. No obstant, l'alumne/a només podrà matricular-se en un sol centre.. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el 20 de setembre de 2011.

RED BULL BC ONE – BREAK DANCE EN EL TEATRE GREC

El proper 3 de juliol els aficionats al breakdance, poden assistir a un dels majors espectacles de B-boying a nivell internacional. Barcelona és una de les 5 seus mundials que acolliran les fases classificatories per la Final Mundial de Red Bull BC One 2011 que es celebrarà a Rússia el 26 de novembre.
La competició de Barcelona es celebrarà al Teatre Grec, amfiteatre al aire lliure, situat a la muntanya de Montjuïc.

+ info a: www.bcn.cat/grec