WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 14 de gener del 2010

TRACK– Concurs de música jove del Vendrell

És molt gran el ventall de grups musicals novells que, durant tot l’any, assagen i es preparen per poder tenir l’oportunitat d’actuar davant la gent, que encara que sigui per un públic proper. El TRACK vol dur a terme una petita aportació a aquests grups: vol donar-los una oportunitat tot promovent i difonent la seva música i, alhora, vol cobrir una necessitat exposada pels grups del Vendrell.
+ info a: http://www.trackvendrell.cat/

AJUTS EN EL TRANSPORT PÚBLIC PELS JOVES

Encara no estàs gaudint de les avantatges que t’ofereix l’Ajuntament pel transport públic?

Tots els joves d’entre 16 i 25 anys podeu sol·licitar els ajuts per a l’obtenció d’abonaments de transport públic.

Així, els joves que esteu en aquesta franja d’edat, que esteu empadronats a Castellar del Vallès i que acrediteu que sou estudiants o que teniu uns ingressos inferiors a 790,86 euros/mes podreu obtenir gratuïtament una targeta T-10 d’una o dues zones si presenteu una d’esgotada al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (SAC). L’ajut està limitat a un canvi mensual.

En cas que vulgueu sol·licitar aquest ajut per a l’obtenció de targetes d’autobús i si esteu treballant, haureu d’aportar al SAC una instància de sol·licitud correctament omplerta, el DNI, NIE o passaport i, en cada intercanvi, la nòmina del mes anterior. Si us trobeu en situació d’atur, haureu d’adreçar-vos a l’Oficina municipal de suport a les persones aturades a Cal Botafoc (c/ Sant Llorenç, 7).

INSCRIPCIONS OBERTES

- Retoc fotografic: Dimecres de 18 a 20h. Preu: 25€

- Guitarra Espanyola II: Dimarts de 18 a 19 (Grup 1) 19 a 20 (Grup 2): Preu 25€

- Exhibició de Breakdance Divendres 15 de Gener a les 18h. Sala Blava, entrada gratuita