WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 24 de març del 2010

Breakers de l’Espai Jove



Dos grups de breakers de l’Espai Jove van participar el passat divendres, 19 de març, a la 2a Batalla de Breakdance, que va tenir lloc a Sabadell. El concurs, coorgantizat pels espais joves de Castellar del Vallès, Sabadell Sud, Can Puiggener i Torromeu, va comptar amb la participació d’un total de nou grups procedents de la província de Barcelona.

Els balladors castellarencs Breakers Revenge Crew (David, Carles, Àlex, Markiño i Omar), van classificar-se en tercer lloc i van endur-se com a premi un val per a la compra de material esportiu i un quadre recordatori del seu triomf. L’altre grup del municipi duia per nom Toy Project Crew (Ivan, Matías, Marc i Oriol). Tots els participants van obtenir un diploma, certificant la seva participació en la convocatòria i un cd amb música per practicar.

La segona edició Batalla de Breakdance va tenir lloc a l’Espai Jove del Districte Sud de Sabadell, situat al barri de la Creu de Barberà. Els espais joves de Castellar i Sabadell van organitzar la primera edició d’aquest concurs el passat mes de desembre. Segons està previst, l’Espai Jove de Castellar acollirà aquesta primavera una tercera edició d’aquest certamen, tot i que les dates encara estan per concretar.