WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 10 de novembre del 2011

L’Ajuntament avança la posada en marxa del servei de sala d’estudi de la Biblioteca Antoni Tort, que començarà dilluns

El servei romandrà obert fins al 25 de febrer
L’Ajuntament de Castellar ha avançat enguany la posada en marxa del servei de sala d’estudi de la Biblioteca Municipal Antoni Tort de la temporada de tardor-hivern. Així, en aquesta ocasió, el servei obrirà les seves portes el proper dilluns dia 24 d’octubre, una setmana abans del que era habitual fins ara, per poder donar resposta a les necessitats d’un nombre més ampli d’estudiants.

Com és habitual, el servei de sala d’estudi romandrà obert fins al 25 de febrer, tot i que tancarà els dies festius, la setmana del 5 al 10 de desembre i del 23 de desembre al 8 de gener.

L’horari d’obertura de la sala d’estudi serà de dilluns a divendres de 21 a 00 hores, i també els dissabtes, de 17 a 21 hores. Durant aquestes hores no es prestaran els serveis habituals de la Biblioteca, com ara préstec, Internet o fotocòpies, tot i que sí es permetrà la utilització de taules i cadires com a punts de lectura, a més de l’ús del Wi-fi i els lavabos.

La sala d’estudi de la Biblioteca s'obre durant els períodes de tardor-hivern i primavera des de l’any 2002, com a resposta a la voluntat de donar suport a la formació acadèmica dels estudiants de Castellar del Vallès, en especial als alumnes universitaris i de batxillerat.